Sign In
NewsRadar

Search Press
Looking for press releases of a particular company? Enter company name (or keyword) here.

   


Just Eat-stifter Jesper Buch investerer i fiskeristartup


Just Eat-stifteren Jesper Buch er før lykkedes med at revolutionere måden, vi bestiller mad på. ”Nu er turen kommet til at ændre måden hvorpå aftensmaden fanges,” siger han. Han har bidraget til en investering på over en halv million kr. i den nye danske fiskeristartup Fishtrip.

Just Eat-stifter og serieiværksætter Jesper Buch har netop bidraget til en investering på den gode side af en halv million i det danske lystfiskerstartup Fishtrip – en bookingportal for fisketure i Danmark.

Læs også: FishTrip inviterer: Ta’ med ud og fisk!

Platformen simplificerer processen med at booke en fisketur ved at give folk en overskuelig oversigt over de tilgængelige ture og mulighed for at reservere og betale online.

I stedet for at skulle kontakte hver eneste fiskerfartøj for at finde det, der er tilgængeligt, går man blot ind på Fishtrip.dk og sparer på den måde en masse kostbar tid.

De to unge lystfiskere bag bookingportalen, Philip Randgaard på 25 og Rasmus Dahl på 31, er begejstrede for det nye samarbejde med Jespers Buch.

”Der er ingen tvivl om, at Jesper er en stor fangst for os”, forklarer Rasmus Dahl og tilføjer: ”Nu glæder vi os bare til at se, hvad der ligger forude.”

jesper buch fishtrip

Startstedet for enhver fiskeoplevelse
Om årsagen til investeringen forklarer Jesper Buch, at han ser et stort internationalt potentiale i FishTrip. Den vision deler han med de to stiftere Philip Randgaard og Rasmus Dahl.

Jesper Buch, der blandt meget andet er stifter af gigantsuccesen Just Eat, ser på mange måder Fishtrip som en fiskeriets pendant til Just Eat, og har derfor et mål om, at Fishtrip skal være startstedet for enhver fiskeoplevelse.

”Jeg tror, trangen til gode naturoplevelser ligger dybt i de fleste mennesker. Derfor er potentialet for en virksomhed som Fishtrip også rigtig stort,” lyder det fra Jesper Buch.

En meget lovende start
Siden Fishtrip i midten af april i år blev erklæret åbent, har fremtidsudsigterne da også været gode. Philip Randgaard forklarer, at virksomheden har oplevet fantastisk opbakning fra både industri og udbydere.

”Vi er blevet hjulpet godt på vej af nogle stærke kræfter inden for fiskeriet. Der er mange, som fortjener en stor tak for den hjælp, de har bidraget med til projektet,” siger Philip Randgaard om den støtte, Fishtrip har oplevet fra eksempelvis Dansk Sportsfiskerforbund og den kendte lystfisker Gordon Henriksen.

”Det siger noget om, at vi har ramt noget værdifuldt her,” lyder det fra Philip Randgaard.

Fishtrip har i dag tilknyttet omkring 70 udbydere af fisketure, og et realistisk mål er ifølge Rasmus Dahl, at det tal er tredoblet til 200 om et år.

I første omgang satser Fishtrip.dk på at sætte sig på det danske marked, som er ganske stort, da Dammark er en stor lystfiskernation med 500.000 lystfiskere. Herefter vil de bevæge sig videre mod Norge, Sverige og Storbritannien.


Publisher Contact Information:

Fishtrip
61274707
pernille@fishtrip.dk

Company profile of FishTrip
Past press releases of FishTrip.

Data


25,088
Tech investments
From our Online Data Service
16,233
VC-backed companies
From our Radar


Recent Deals


DATEAMOUNTSECTOR
Dec 7€6.3MNanotechnology
Dec 7€21.1MInternet commerce
Dec 7€4.8MInternet commerce
Dec 7€1.8MInternet commerce
Dec 6N/AInternet commerce
Dec 6€26.0MBusiness applications
Dec 6€5.6MMedical devices

For information on Europe's most extensive database on technology funding click here!

EventsPress Releases


Oct 1
The Link App
the link app launches version 2.0

Mar 29
Addex Therapeutics
addex sucessfully raises chf40 million in capital increase

Jan 2
Urban Jungle
urban jungle raises £1m in seed funding to build tech-enabled home ...

Aug 17
Komed Health
komed health closes seed financing round

Jul 10
Komed Health
komed health to be supported by nokia and deutsche telekom

About usContact usLegal Information
Copyright © 1999-2018
Emerging Technology Research Europe Inc. All rights reserved.